Pipebeslag

Vi hjelper deg gjerne!

Pipebeslag

Pipebeslag brukes for å beskytte taket mot regn og lekkasjer samt andre problemer som måtte kunne oppstå i skillet mellom takmaterialet. Det er viktig at dette settes på riktig for å unngå skader og dyre reparasjoner.

Du kan sette opp helbeslag eller fotbeslag, eller begge deler om dette er ønskelig. Er du usikker på hva du bør velge kan Fasadeteknikk assistere deg.

Når det gjelder piper er det også ofte hensiktsmessig med en luftehatt. Disse beskytter ytterligere mot fukt og råteskader, samtidig som den fører luften som kommer ut av pipen bort fra huset.

Både ved valg av pipebeslag og pipehatt er det viktig å tenke på bygningens estetiske uttrykk.

Fasadeteknikk har eget blikkenslagerverksted i Skien hvor vi lager spesialtilpassede pipebeslag om ønskelig. Kom gjerne innom for en titt på hvordan vi jobber og for en prat om hva du trenger. Vi vil komme til deg og måle din pipe, eller du kan levere mål om pipen ikke er satt opp ennå. Så utformer vi pipebeslaget etter dine ønsker og spesifikasjoner. Våre medarbeidere kan også være behjelpelige med å sette dette opp for deg.

Har du andre spørsmål kan du ta kontakt med oss her hos Fasadeteknikk her.

Vi tar gjerne en hyggelig prat

Har du behov for en taktekker og blikkenslager i Skien og Porsgrunn?

Siden vi startet opp i 2006 har vi opparbeidet oss et godt rykte og mange gode referanser. Vårt fokus er alltid på kvalitet og målet er at du blir en fornøyd kunde. Kontakt oss for alt du trenger av råd, veiledning og pristilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle