Tjenester

Takomlegging

Det er ofte billigere og enklere å legge nytt tak enn det mange tror. Dessuten er det en investering som øker tryggheten og verdien på huset ditt.

Blikkenslager

Vi har eget blikkenslagerverksted og lager alt fra pipehatter og luftehetter til gesimsbeslag. Om du kommer med målene kan vi hjelpe deg!

Bytte dører og vinduer

Gamle dører og vinduer trekker ofte en del. Å bytte ut dører og vinduer i din bolig kan ha stor innvirkning på energiforbruket, men også på utseende til bygget.

Fasade/kledning

Fasaden du velger skal sørge for at ditt bygg ikke utvikler fuktskader, både ved å beskytte mot nedbør samt transportere luft og fukt på en effektiv måte.

Taksikring

Det er huseiers ansvar å sikre at ikke snø, is eller annet faller ned fra taket. Derfor er det viktig at bygg har riktig snøfangersystemer og taksikring.

Pipebeslag

Pipebeslag brukes for å beskytte taket mot regn og lekkasjer samt andre problemer som måtte kunne oppstå i skillet mellom takmaterialet.

Taktekking

Et godt tak sørger for en trygg bolig du kan bo i uten å bekymre deg for været. I tillegg til å legge nye tak kan vi som taktekker hjelpe deg å reparere ditt eksisterende tak.

Tømrer

Fasadeteknikk AS har lang erfaring innen tømrerfaget. Dette gjør at vi kan utføre ulike tømreroppdrag for deg som kunde av alle slag. Kontakt oss!

DSC_0084

Takfornying

Med mange års erfaring i bransjen tilbyr Fasadeteknikk takfornying med skreddersydde løsninger som forvandler gamle og slitte tak til å se nye ut igjen.

Vi tar gjerne en hyggelig prat

Har du behov for en taktekker og blikkenslager i Skien og Porsgrunn?

Siden vi startet opp i 2006 har vi opparbeidet oss et godt rykte og mange gode referanser. Vårt fokus er alltid på kvalitet og målet er at du blir en fornøyd kunde. Kontakt oss for alt du trenger av råd, veiledning og pristilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle