Taktekking

Vi hjelper deg gjerne!

Taktekking

Vi gjør dine tak tette mot nedbør, vind og andre eventuelle klimatiske påvirkninger. Våre medarbeidere hjelper deg gjerne hele veien fra valg av takstein til taket er lagt og du er inne i din bolig.

Et godt tak kan sørge for en trygg bolig du kan bo i uten å bekymre deg for hva slags vær det er. I tillegg til å legge nye tak kan vi hjelp deg med å reparere ditt eksisterende tak.

Fasadeteknikk holder til i Skien og har eget blikkenslagerverksted i Rema 1000 bygget på Gjemsø. Vi ønsker alle velkommen og våre medarbeidere hjelper deg gjerne med å spesial tilpasse beslag, lufthatter og lignende

Vi tar gjerne en hyggelig prat

Har du behov for en taktekker og blikkenslager i Skien og Porsgrunn?

Siden vi startet opp i 2006 har vi opparbeidet oss et godt rykte og mange gode referanser. Vårt fokus er alltid på kvalitet og målet er at du blir en fornøyd kunde. Kontakt oss for alt du trenger av råd, veiledning og pristilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle