Takfornying

Vi hjelper deg gjerne!

Vi fornyer ditt tak

Med mange års erfaring i bransjen tilbyr Fasadeteknikk takfornying med skreddersydde løsninger som forvandler gamle og slitte tak til å se nye ut igjen.

Våre tjenester inkluderer vask/rens, reparasjon og maling av tak, med fokus på å forlenge takets levetid og forbedre husets estetiske uttrykk.

Fasadeteknikk benytter kun høykvalitetsmaterialer og moderne teknikker for å sikre et holdbart og flott resultat, noe som gjør oss til et førstevalg for takfornying i regionen vår.

Kundenes tilfredshet er alltid i sentrum, og vi i Fasadeteknikk er stolte av å levere pålitelige og kostnadseffektive tjenester til deg som kunde. Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud!

Vi tar gjerne en hyggelig prat

Har du behov for en taktekker og blikkenslager i Skien og Porsgrunn?

Siden vi startet opp i 2006 har vi opparbeidet oss et godt rykte og mange gode referanser. Vårt fokus er alltid på kvalitet og målet er at du blir en fornøyd kunde. Kontakt oss for alt du trenger av råd, veiledning og pristilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle