Om oss

Vil du vite mer om vår bedrift?

Om Fasadeteknikk AS

Fasadeteknikk AS holder til i Hagebyvegen 27 på Kjørbekk i Skien, og vi har utstilling av takstein på utsiden fra Skarpnes, Benders og Zanda. Vi er i dag åtte ansatte.

Med over 15 års erfaring som taktekker og blikkenslager har vi opparbeidet oss et godt rykte med mange gode referanser i Skien. Kvalitetsarbeid er alltid vårt fokus, og vårt mål er at du som kunde skal bli fornøyd hver eneste gang.

Siden 2006 har vi jobbet med taktekking, blikkenslagerarbeid, reparasjon, bytte og legging av nytt tak, samt tømrerarbeid. Vi står klare til å hjelpe deg med å spesialtilpasse både luftehatter, beslag og lignende.

Kom innom oss og fortell hva du ønsker. Har du målene, lager vi det du ønsker for deg!

Samarbeidspartnere

Vi tar gjerne en hyggelig prat

Har du behov for en taktekker og blikkenslager i Skien og Porsgrunn?

Siden vi startet opp i 2006 har vi opparbeidet oss et godt rykte og mange gode referanser. Vårt fokus er alltid på kvalitet og målet er at du blir en fornøyd kunde. Kontakt oss for alt du trenger av råd, veiledning og pristilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle